Wasmachine

EVWM101402AG

De Everglades EVWM101402AG is een uiterst efficiënte en krachtige wasmachine die aan al uw wasbehoeften voldoet. Met een royale capaciteit van 10 kilogram biedt deze wasmachine voldoende ruimte om grote hoeveelheden wasgoed grondig en efficiënt te reinigen, waardoor het een ideale keuze is voor gezinnen en huishoudens met veel was.

De wasmachine is geclassificeerd met een energieklasse A, wat niet alleen resulteert in zuiniger energieverbruik, maar ook bijdraagt aan een milieuvriendelijke benadering van wassen. Hierdoor bespaart u niet alleen op uw energierekening, maar draagt u ook bij aan duurzaamheid.

De toevoeging van stoomfuncties aan deze wasmachine verbetert de reinigingsprestaties aanzienlijk. Stoom dringt diep door in de vezels van de kleding, waardoor hardnekkige vlekken en bacteriën effectief worden verwijderd. Dit zorgt voor een grondige en hygiënische reiniging van uw wasgoed.

De wasmachine is uitgerust met een koolborstelloze motor, wat niet alleen zorgt voor een langere levensduur van het apparaat, maar ook bijdraagt aan een stille werking. Met een geluidsniveau van slechts 72 decibel kunt u genieten van een rustige waservaring zonder storende geluiden.

Het moderne en stijlvolle titanium grijze ontwerp van de wasmachine voegt een eigentijdse uitstraling toe aan uw wasruimte. Het duurzame en esthetisch aantrekkelijke exterieur maakt deze wasmachine niet alleen functioneel, maar ook een visueel aantrekkelijk apparaat.

Met een geruststellende garantie van 5 jaar biedt de Everglades EVWM101402AG niet alleen hoogwaardige prestaties, maar ook duurzaamheid en betrouwbaarheid op de lange termijn. Kies voor deze wasmachine als u op zoek bent naar een krachtige, energiezuinige, stille en stijlvolle oplossing voor uw was behoeften.Specificaties

Afmeting (h x b x d) (cm) 85,0 x 60,0 x 61,0
Energielabel A
Was prestatie 1,03
Droog prestatie  B
Vulgewicht (kg) 10
Type belading Voorlader
Kleur Titanium Grijs
Koolborstelloze motor Ja
   
Draairichting deur Links
Materiaal trommel RVS
Aantal programma's 15
Draaisnelheid (RPM) 1400
Instelbare starttijd Ja
Display Ja
Resttijdindicatie Ja
Kinderbeveiliging Ja
   
Geluidsniveau wassen (dB) 56
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Waterverbruik per cyclus (L) 40
Waterverbruik per jaar (L) 4000
Energieverbruik per cyclus (kWh) 0,51
Energieverbruik per jaar (kWh) 51
Gewicht (kg) 70
EAN Code 8717458508799  

 

Datasheet

Download
EVWM101402AG Datasheet.pdf
Adobe Acrobat document 103.1 KB

Handleiding

Download
EVWM101402AG Handleiding.pdf
Adobe Acrobat document 57.2 MB

Heb je een vraag over dit product?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.