Vaatwasser

EVDW5111B

De EVDW5111B is een indrukwekkende vrijstaande vaatwasser die niet alleen efficiënt en krachtig is, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken. Met zijn elegante zwarte afwerking past deze vaatwasser perfect bij verschillende interieurstijlen.

Deze vaatwasser valt onder energieklasse D, wat betekent dat hij niet alleen uitstekend presteert, maar ook energiezuinig is. Met een geluidsniveau van slechts 44 dB blijft je keuken rustig, zelfs tijdens het draaien van de vaatwasser. Geniet van het gemak van een vreedzame omgeving terwijl de vaatwasser zijn werk doet.

Met een capaciteit van 14 couverts biedt deze vaatwasser voldoende ruimte voor al je vaat, waardoor je minder vaak hoeft te draaien en meer tijd hebt voor andere bezigheden. Het handige display stelt je in staat om eenvoudig de gewenste programma's en instellingen te selecteren, waardoor de bediening moeiteloos is.

De Aquastop zorgt er voor de er geen waterschade ontstaat mocht de slang beschadigd raken. Een ander opvallend kenmerk van de EVDW5111B is de meegeleverde 5 jaar garantie, wat getuigt van het vertrouwen in de duurzaamheid en betrouwbaarheid van dit apparaat. Investeer in kwaliteit en geniet van zorgeloos gebruik met deze vrijstaande vaatwasser. Maak je leven gemakkelijker en je keuken compleet met de EVDW5111B.

 


Specificaties

Afmeting (h x b x d) (cm) 84,5 x 59,8 x 60,0
Energieklasse D
Geluidsniveau (dB) 44
Kleur Zwart
   
Laadvermogen (couverts) 14
Aantal programma's 6
Aantal temperaturen 3
Startuitstel Ja
Onthardingszout indicator Ja
Resterende tijd display Ja
Bestekmand Ja
Materiaal interieur RVS
   
Waterconsumptie per wasbeurt (L) 11
Energieverbruik per 100 wasbeurten (kWh) 85
Energieverbruik per wasbeurt (kWh) 0,85
Speciale functies Auto Open
Aquastop
EAN code 8717458508874

Datasheet

Download
EVDW5111B Datasheet.pdf
Adobe Acrobat document 176.4 KB

Handleiding

Download
EVDW5111B Handleiding.pdf
Adobe Acrobat document 49.0 MB

Heb je een vraag over dit product?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.